Joods & christelijk platform
voor reflectie 
op de actualiteit

het nieuwe museum

Langzaam maar zeker zijn we in Nederland aan het islamiseren. Dat helpt ook onze vaderlandse geschiedenis naar de remise. En of die daar ooit weer uitkomt?
Het is al erg genoeg voor wie de sharia kent. Maar erger is de haat die ermee gepaard gaat. Tegen anders gelovenden en denkenden in het algemeen, maar dieper in de richting van de Joden. Islamisering is niet alleen maar een cultuurramp, maar ook levensbedreigend  voor Joden en vervolgens christenen en alle niet-moslims.
Bekend is dat de moslims de Joden meer haten dan dat ze hun kinderen liefhebben.
Het narratief van de islam is immers: poging tot wereldbeheersing, met de eis van : bukken.

Diep en diep en diep treurig wat er gebeurde na de opening van het holocaustmuseum, 10 maart jl. De joelende demonstranten, die met de bekende leuzen en vlaggen roepen om een nieuwe holocaust.
Verdrietig dat ook sommige Joden zich aansloten bij het koor, omdat ze wilden protesteren tegen de aanwezigheid van president Herzog. Hoe dom. Weten ze wel wat ze doen? Deponeer je politieke ongenoegen elders , maar zing niet mee in het vernietigingskoor, want dan roep je: weg met ons. Dat is toch wat alle omstanders dan horen?  En ook de bedoeling van de vijand?

Wie dat kleine meisje zag, aan de hand van haar grootvader, onder dat gejoel door lopend, kreeg een brok in de keel of een aanval van machteloze woede of allebei tegelijk.
Dit beeld illustreerde de BITTERE noodzaak van het nieuwe museum.

Er moet iets gebeuren. Op deze site hebben we een raambiljet (A4) laten zien dat heel goed gebruikt kan worden. De boodschap is helder is en kan niemand kwetsen.
Tekst: antisemitisme verziekt elke samenleving. We hebben het nu gezien!
Doe mee! Te bestellen via een berichtje op deze site.
Als alle niet-moslims mee zouden doen….
Is dat een droom?
Waar een wil is is geen droom, maar een weg.

Trudie van der Spek - Begemann

Deel dit bericht:

cross