Joods & christelijk platform
voor reflectie 
op de actualiteit

Kaag exit

foto: YouTube

 

column - Filippica

 

Het was ook echt verschrikkelijk…

Zo slordig omgaan met mensenlevens door je laksheid. Zo je verantwoordelijkheid als minister Buza je directe plicht verzaken. Zo de formatie traineren en torpederen door de CU te weigeren. Zo autistisch vastkleven aan je eigen (funeste) wensen. Dan ben je niet uit op regeren, maar op macht met pluche, voor een dodelijke hobby. Alom gerespecteerd??

Daar ging de grote vrouw…

Maar laten we de kleine niet onderschatten! In de oppositie of aan de macht: zij blijft ons volk de verkeerde kant op drijven met een niet te onderschatten gevaarlijke drive. Wat wil ze precies? Wat noemt zij progressief? Dat we allemaal beschikken over een pil die ons leven beëindigt. In plaats van de depressieve jongere of oudere overeind te trekken, op te vangen, te steunen, wordt nu gezegd: ga jij maar schat; bye!

En, als ik het allemaal goed heb gevolgd, moeten er ook meer baby's worden vermoord, want die komen vaak niet goed uit in de planning. Het was maar een one night stand, of het was niet de bedoeling, of het had geheim moeten blijven of het kwam nu net niet goed uit nog, of nu niet meer. En is dat bij elkaar nu heus zo erg? We zijn toch overbevolkt?

 

 

Deel dit bericht:

cross