Joods & christelijk platform
voor reflectie 
op de actualiteit

Onze huishoudportemonnee

foto: Twitter | bew. OPINIE-pijler

 

COLUMN - Filippica

 

Uitgerekend de mevrouw die Nederlands geld als subsidie doorsluisde naar dubieuze organisaties in het Midden-Oosten krijgt nu het beheer over het Nederlandse huishoudgeld… Ze werkte eerder bij BuZa met haar naaste collega Stef Blok in het kielzog.

Er is een vernietigend dossier gemaakt. De landbouworganisatie die werd gesteund, blijkt nauw verbonden met een regelrechte terreurclub, de PFLP.  Dat werd door haar altijd ontkend, nee, dat wist ze niet, maar ja… - Hoe is Mark Rutte toch in haar spinnenweb gevlogen? Het is een spinnenweb van leugens met haar als kruisspin (ze is gelovig) in het midden. En waar loert ze dan op? Welke vliegen wil ze vangen? Toch het liefst de vlieg die het meeste geld waard is. Om te investeren in haar duistere plannen. Hoe krijgt ze het voor elkaar? Hoe heeft zij hem zo gebiologeerd?

Vast staat dat ze haar leugens heeft weten te blonderen. En wie weet is dat het! Wie weet valt hij voor blond… Hopelijk laat het dossier hem nu zien dat het niet echt is. Hij heeft nu de kans om haar te lozen en een dreigend gat in zijn hand te voorkomen.

 

Deel dit bericht:

cross